to fakt ze ma dysproporcej konkret na fotkce wyzej , ale z koli patrzec na ta nizej juz takie roznicy nie ma.
Moze mial reke spompowana po treningu.
Ciezko mi jest ocenic.
Jak bede mial okazje sie z nim spotkac to sie napewno o to spytam jeszcze raz i porsoto z mostu , a co mi tam . Kiedys o tym gadalismy to worcimy do tematu hehe
Nie wiem , moze dlatego tez ze znam ludzi kotrzy maja tak tluste duze rece. No jak na kulturyste to jego reka jest zalana jak u swini
Totez dlatego mam sam metlik w glowie.
Synthol jest mega gownem , a ludzie kotrzy go stosuja maleja w moich oczach do zera nie wazne co robili wczensiej i jak wysoko doszli. To tylko swiadczy o ich niskim poziomie i dnie ktore soba reperezntuja stosujac synthol. NO EXCUSES !
Tak samo jak Ernie Taylor w latach 90-tych. Z bliska nawet widać było miejsca wkłuć (przebarwienia). Oczywiście zarzekał się, że nawet nie wąchał syntholu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum