Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
SpAiro_
SOGI: -8664
MASTER OF HARDCORE
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Gru 2008 Posty: 2891 Skąd: Obecnie IRL
|
Wysłany: Wto Cze 12, 2012 1:44 pm
|
|
|
Kto ma na ogarnięciu tadzia ? proszę prv |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olek7881
SOGI: 30027
MASTER
|
Wysłany: Śro Cze 13, 2012 6:09 pm
|
|
|
mozecie wierzyc lub nie ale ziomke mi napisal ze po 4inj e3d 4ml tadka ma wiecej 2 cm na wicie!mial wczesniej 43,ale zaczal melanzowac i spadlo mu na 38,skonczyl melanz ciezko nakurwia we francji przy pracy pod szklarnia,a na wicie mu poszlo po tadku 2cm,dla mnie kosa w chuui,niedoceniana zabawka.jak ktos ma tani dostep to polecam:) |
_________________ R.I.P VADIM BELIAEV
www.poomoc.pl |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sport- hamburg [Usunięty]
SOGI: 52
|
Wysłany: Śro Cze 13, 2012 8:25 pm
|
|
|
olek zaraz ludzie zaczna walic tadka na mase. bez przesady. ja bralem tadka nieraz i jesli temu kolesiowi poszlo po tadu 2cm to niech zapoda zwykle mono to pojdzie 5cm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olek7881
SOGI: 30027
MASTER
|
Wysłany: Śro Cze 13, 2012 8:41 pm
|
|
|
sport- hamburg napisał/a: | olek zaraz ludzie zaczna walic tadka na mase. bez przesady. ja bralem tadka nieraz i jesli temu kolesiowi poszlo po tadu 2cm to niech zapoda zwykle mono to pojdzie 5cm |
napisalem jasno sytuacje,typ melanazowal ostro,lecial po nosie i alku jak pojebany na lecie z radiem,schudl ,przestal zaczl jesc,ale nakurwia fiz przy jebanych ogorkach pod folia 15h dziennie,nie cwiczy,duzo wpierdala i wita mu poszla,pewnie dlatego,ze sie zregenerowal,dla mnie to i tak dziwne w chuj,nie trwierdze,ze kazdy bedzie mial przyrosty,ale dziwne sa fazy tak samo jak gh chuja daje a moj ziomek z buldiego wiesz gdzie to:) w 2mce na 2IU NORDI TROPIN+dozylnie e7d tad pociety jak skurwysyn,kable na barach i krata,gdzie wczesniej nie mial, na niczym kraty nawet na 500mg bolda alphy a byl wyrzezbiony ladnie,sa dziwne fazy,kurwa tylko mnie nie rusza nawet nadpodaz kcal kurwa kilka tys jebana nierownosc genetyczna fuck
chybha,ze wala dostal i ma suste w srodku hehehe,ale nie ma opcji
jemu na metce pmp 4tyg 30mg ed, 750mg cypka alphy i 500mg deki alphy poszlo z 38 na 43 w 2mce duzo w chuii:DD |
_________________ R.I.P VADIM BELIAEV
www.poomoc.pl |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|