Wysłany: Sob Sty 02, 2010 5:22 pm Hardcore test from HELL
CEL : poprawa sily w wyciskaniu lezac, minimalna poprawa zawartosci tkanki tluszczowej na mniej niz jest , wyleczenie kontuzji lewego barku oraz dokonczenie rekonwalescencji zerwanego calego sciegna prawego tircepsu.
Takze jest co robic.
Caly test jest sponsorowany przez http://www.pitbullshop.pl/
Testowanie lacznie z oblokiem bedzie trwalo 22tyg.
Magnesium Liquid http://www.pitbullshop.pl...agnesium-liquid obowiazkowo podczas kazdego treningu do napoju , oraz gdy beda lapac skurcze. Wedlug mnie najlepszy magnez jaki kiedykolwiek uzywalem. Przy robieniu silowki niezbedna rzecz.
Suplementacja moze sie zmienic w trakcie tzn. poprostu dodam cos jeszcze jezeli bedzie taka potrzeba.Ilosci suplemetow nie wyliczalem dokladnie , jezeli bedzie potrzeba poprostu kolejna puszka bedzie dodana.
W planie PH nie uzyje zadnej injekcji , zadnego strzala nawet HGH i IGFu . Zero. Same PH.
Plan treningowy bedzie wygladal tak:
Pon
klatka - bic
Wtorek
barki - plecy - brzuch
sroda
trening interwalowy
Czwartek
klatka - tric
Piatek
nogi calosc - brzuch
Sobota
off
Niedziela
off
Wiadomo nie bedzie napisany dokladnie , konkurencja nie spi, a nie zamierzam zdradzac 100% tajnikow swoich cwiczen.Przyjdzie na to czas pozniej tzn, po paru latach tak mysle. Bede staral sie wrzucac filmiki z poszczegolnych trenigow oraz cwiczen w tym treningu z zastosowaniem gum.
START nastapi 11.01.2010.
Postaram sie tez powrzucac pare moich fotek mojej tlustej zaniedbanej sylwetki. Doprowadzilem sie z tak mozna powiedziec do kompletnej ruiny silowej i wygladowej. Bedzie co robic na testach.Licze na wyrozumialosc i nie smianie sie z moich zwalow tluszczu.Te zdjecia mam nadzieje ze beda moja motywacja w koncu do zrobienia cos z moim wygladem. Nie mam zamiaru startowac na zadnych zawodach kulturystycznych, stan wygladu zamierzam poprawic tylko dla siebie i swoje estetyki. Nie chce lazic pozniej w wywalonym kaldunem jak niektorzy trojboisci z wag ciezkich.
Wage i wymiary :
Wzrost 178 po megaH 178
Waga 126,9kg po megaH 129
Klatka 142cm po megaH 150
Biceps 52 po megaH 53.5
Przedramię 40 po megaH 42
Udo 73cm po megaH 79 przed kontuzja
Łydka 45cm po megaH 49
Pas 118 po megaH 105
Rekordy
"To NIE SA REKORDY ZYCIOWE "
obecne rekordy z przed rozpoczecia testu (RAW):
WL 260kg
SQ 250kg
barki przud: 185kg
po kuracji megaH
WL 290 -- z kontuzja barku !! takze wynik niezly
SQ 340x3 jakies 370-380 na 1x , pozniej kontuzja
barki przud: 190 4x na raz jakies 215x
Nog nie robilem przez 9 miesiecy stad taki slaby wynik. Zamiast martwego ciagu ktorego nie orbie podalem wyciskanie na barki. Ciag mam zawsze silniejszy od przysiadu znacznie wiecej.
Dieta :
Po krotce bede staral sie jesc 4-5 posilkow zlozonych z ryzu , makaronu dentego przez alla:) , owocow morza, piersi indyka, sera bialego chudego , chleba razowego czrnego, warzyw, jajek. To w skrocie. To i tak jak na poczetk wielki krok ku zwracaniu uwagi na jedzenie. Mam Wasze wypiski z ktorych sobie skorzystam. Dzieki raz jeszcze za sugestie.
Genralnie zapuscilem sie niesamowicie , czesiowo przezmnie czesciowo nie. Jak nie dotkna mnie jakies kontuzje powinienem zrobic jakis tam postepik. Wyjdzie w praniu.
FILM ZWIASTUN TESTU :
Sprzet z ktorego bede korzystac:
To obecnie ja , w stanie krytycznym
po kuracji Megavol + EQ-plex
po kuracji MegaH
....
po kuracji megaH
...
po kuracji megaH
...
po kuracji megaH
...
po kuracji megaH - NOGA W CZASIE KONTUZJI OFF 4TYG
....
a tu male zblizonko na cos czego za duzo
po kuracji megaH
Ostatnio zmieniony przez 666 Nie Maj 09, 2010 3:16 pm, w całości zmieniany 38 razy
jedziesz Darek oby zdrowie dopisało, ale jak patrze na suple prozdrowotne to musi byc elegancko tylko nie stołuj się w "Macku"
vlk na stawy 666 ma solidne suple więc nie powinien się martwic nawet przy kontuzji ciekawe jak to się spiszę Hyaluronic Acid with BioCell Collagen II !
Dobra pisze co do tej pory co jadlem:
nielicze supli wogole.
1. posilek - 6 jajek 100g ryzu
2. posilek - 300g sera bialego i 100g ryzu
3. posilek - j.w
4. posilek - jakies mieso 300g + 100g ryzu
w dni trenigowe wjezdza do tego gainer 30% ktorego traktuje jako posilek, a nie odzywka.
Jak widziecie moja dieta ktora staralem sie do tej pory trzymac nie byla dosc smaczna i zachecajaca. Takze pizze i tp rzeczy sie czesto zdazaly. Czekam na jakies przyklady posilkow. Piscie.
Ale mi po oczach te zielone emoty dały:P Cykl kosmiczny,nie tyle że mnie stać na niego by nie było,tylko pewnie bym go nie przeżył
_________________ Marszałek Piłsudski:
Naród, który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości.
..."Lepiej umrzeć na stojąco,niż żyć na kolanach"...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum