Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
siusiak

SOGI: 370

zawodowiec

Pomógł: 8 razy
Dołączył: 05 Lis 2008
Posty: 370
  Wysłany: Sob Sie 22, 2009 7:38 pm     

sprobuj tez raz w tygodniu smażoną wołowinę zjeśc pokrojoną na cienkie paski ( ja kupuje na zrazy i w sklepie od razu kroja i rozbijaja na kotlet przy pomocy takiej maszyny do rozbijania i nie kaleczy miesa dobra opcja ) i na szybko smaze na oliwce z przyprawa gyros i pomidor z puszki z czosnkiem i ziołami/makaron i jest dobra szama!

z dobrego woła to też dobra jest ligawa ( cena wyższa ) i na rosół ( nie pamietam nazwy ) też dobre miesko takie kleiste i delikatne ( oczywisice gotowane ).
 
 
       
triple_ex 

SOGI: 765

MASTER
Natural Freak


test: PowerXsport
Pomógł: 5 razy
Wiek: 36
Dołączył: 19 Lip 2008
Posty: 1759
  Wysłany: Sob Sie 22, 2009 7:50 pm     

ale to i tak musze czekac do wyplatki xD bo poki co jestem splukany wiec narazie nie zaopatrze sie w nic takiego :D
_________________
' Mind is everything, if you don't believe you can do something, then u cant ' - Green Kai.
 
 
       
BigCityLover

SOGI: 7221

MASTER
Born sinner


Pomógł: 17 razy
Dołączył: 06 Sie 2008
Posty: 1957
  Wysłany: Nie Sie 23, 2009 9:01 am     

wołowina jest de best nie ma co ukrywać :mrgreen: Tyson , Ali i inni byli zwolennikami steków wołowych.
_________________
"Więcej warta jest wolność
każda, niż klatka w szmaragdach"
 
 
       
triple_ex 

SOGI: 765

MASTER
Natural Freak


test: PowerXsport
Pomógł: 5 razy
Wiek: 36
Dołączył: 19 Lip 2008
Posty: 1759
  Wysłany: Nie Sie 23, 2009 11:04 am     

no to jest racja, a podobno z wszystkich mies jeszcze baranina jest ogien, z tym ze w ch niesmaczna %-)
_________________
' Mind is everything, if you don't believe you can do something, then u cant ' - Green Kai.
 
 
       
SpAiro_

SOGI: -8664

MASTER
OF HARDCORE


Pomógł: 15 razy
Dołączył: 01 Gru 2008
Posty: 2891
Skąd: Obecnie IRL
  Wysłany: Nie Sie 23, 2009 11:35 am     

Ta w kebabie mi smakuje o1yw3
 
 
       
triple_ex 

SOGI: 765

MASTER
Natural Freak


test: PowerXsport
Pomógł: 5 razy
Wiek: 36
Dołączył: 19 Lip 2008
Posty: 1759
  Wysłany: Nie Sie 23, 2009 3:45 pm     

hahah xD jadlem moze 2 razy w zyciu to i ciezko powiedziec ;d
_________________
' Mind is everything, if you don't believe you can do something, then u cant ' - Green Kai.
 
 
       
Martainn

SOGI: 1021

zawodowiec

Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 367
Skąd: Piła
  Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 12:28 pm     

Baraninka jest super. Szczególnie w kebabie właśnie. Ja chodząc do kebabów żeby jeść w miare czysto, u moich turasów zamawiam kebab z kaszą gryczaną i surówką. Zajebiste i wcale nie mega syfiaste.
 
 
       
nrw

SOGI: 2147479409

pitbullshop

Pomógł: 14 razy
Dołączył: 16 Lip 2008
Posty: 2571
  Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 12:40 pm     

Dobra baranine mozna zjesc u nas w gorach Zakopane itp.

generalnie baranina jest tlusta i ma nieprzyjemny zapach trzeba umiec ja przyrzadzic
_________________
Оптовий гендель якнайменші ціни в Європі
 
 
       
BigCityLover

SOGI: 7221

MASTER
Born sinner


Pomógł: 17 razy
Dołączył: 06 Sie 2008
Posty: 1957
  Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 1:43 pm     

Przejadła mi się baranina jak siedziałem w UK teraz jak biore kebaba to zawsze z kury.
_________________
"Więcej warta jest wolność
każda, niż klatka w szmaragdach"
 
 
       
pieczar

SOGI: 88

świerzak

Dołączył: 12 Wrz 2008
Posty: 88
Skąd: FG
  Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 11:25 pm     

Wolowina z piekarnika z folii zalana oliwa z wodą jest pychai niemal tak soczysta i krucha jak filet .
Do marynowania dodaję oliwe ,ocet balsamiczny , musztardę i przyprawy potem siup w folie zalewam oliwa z woda ido piekarnika , wychodzi pyszna a też kiedyś nie byłem zwolennikiem .
Polecam ligawe , wcale nie taka droga i latwa w przyrządzeniu
_________________
Tyle dostaniesz ile z siebie dasz
 
 
       
triple_ex 

SOGI: 765

MASTER
Natural Freak


test: PowerXsport
Pomógł: 5 razy
Wiek: 36
Dołączył: 19 Lip 2008
Posty: 1759
  Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 8:23 am     

zestawienie kiedy praca na 7

1 po przebudzeniu Carbo + bcaa
2 140g owsianka + porcja bialka
3 5 jaj calych
4 185 g ryz bialy + 230 piersi kurczaka
5 carbo + bcaa + 230g kurczak + 30 ml oliwa
6 2 h pozniej po pracy carbo + bcaa + 30ml oliwa
7 30-40min pozniej 160 - 180g ryz bialy + 240 kurczak/indyk
8 przed tr bcaa
9 po tr carbo + bcaa + bialko
10 30-40 min pozniej 160g ryz bialy + 240 kurczak
11 twarog chudy 200g + 20ml oliwy
12 30-40g bialka na noc


zestawienie kiedy praca na 13

1 po przebudzeniu Carbo + bcaa
2 140g owsianka + porcja bialka
3 5 jaj calych
4 przed tr bcaa
TRENING
5 carbo + bcaa + bialko
6 30 min pozniej 180g ryz + 240 kurczak
7 180 g ryz + 230 kurczak
8 carbo + bcaa + kurczak 230g + 30 ml oliwy
9 carbo + bcaa + 30 ml oliwy
10 30 min pozniej 120g ryz + 200 kurczak
11 twarog chudy 200g + oliwa 20ml
12 30-40g bialka na noc

DO tego dochodzą jeszcze warzywa no i czasami wołowinka zamiennie z kurczakiem i indykiem + tez stopniowo dodaje kcal
nic innego z tym nie dam rady zrobic ze wzgledu na prace ; /

jak dzien wolny to prochu prawie w ogole nie ładuje
 
 
       
SpAiro_

SOGI: -8664

MASTER
OF HARDCORE


Pomógł: 15 razy
Dołączył: 01 Gru 2008
Posty: 2891
Skąd: Obecnie IRL
  Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 9:31 am     

Wyliczyłeś sobie ile wychodzi Ci BTW ?
 
 
       
tomczer17
[Usunięty]

SOGI: 52


  Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 10:31 am     

pewnie ładnie. 200g bialka z samego kuraka
 
 
       
SpAiro_

SOGI: -8664

MASTER
OF HARDCORE


Pomógł: 15 razy
Dołączył: 01 Gru 2008
Posty: 2891
Skąd: Obecnie IRL
  Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 10:44 am     

Ja tu widzę konkretną ilość Węgli :idea:
 
 
       
Repro 

SOGI: 467

zawodowiec

Pomógł: 4 razy
Wiek: 33
Dołączył: 22 Wrz 2008
Posty: 467
Skąd: Poznań
  Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 8:52 pm     

zaduzo tego carbo chyba :P
_________________
hard trainin every day

new day, same shit
 
 
       
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group

theme by chariot.pl
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10