Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
siusiak
SOGI: 370
zawodowiec
Pomógł: 8 razy Dołączył: 05 Lis 2008 Posty: 370
|
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 7:38 pm
|
|
|
sprobuj tez raz w tygodniu smażoną wołowinę zjeśc pokrojoną na cienkie paski ( ja kupuje na zrazy i w sklepie od razu kroja i rozbijaja na kotlet przy pomocy takiej maszyny do rozbijania i nie kaleczy miesa dobra opcja ) i na szybko smaze na oliwce z przyprawa gyros i pomidor z puszki z czosnkiem i ziołami/makaron i jest dobra szama!
z dobrego woła to też dobra jest ligawa ( cena wyższa ) i na rosół ( nie pamietam nazwy ) też dobre miesko takie kleiste i delikatne ( oczywisice gotowane ). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
triple_ex
SOGI: 765
MASTER Natural Freak
test: PowerXsport
Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 19 Lip 2008 Posty: 1759
|
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 7:50 pm
|
|
|
ale to i tak musze czekac do wyplatki xD bo poki co jestem splukany wiec narazie nie zaopatrze sie w nic takiego |
_________________ ' Mind is everything, if you don't believe you can do something, then u cant ' - Green Kai. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BigCityLover
SOGI: 7221
MASTER Born sinner
Pomógł: 17 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 1957
|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 9:01 am
|
|
|
wołowina jest de best nie ma co ukrywać Tyson , Ali i inni byli zwolennikami steków wołowych. |
_________________ "Więcej warta jest wolność
każda, niż klatka w szmaragdach" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
triple_ex
SOGI: 765
MASTER Natural Freak
test: PowerXsport
Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 19 Lip 2008 Posty: 1759
|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 11:04 am
|
|
|
no to jest racja, a podobno z wszystkich mies jeszcze baranina jest ogien, z tym ze w ch niesmaczna %-) |
_________________ ' Mind is everything, if you don't believe you can do something, then u cant ' - Green Kai. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SpAiro_
SOGI: -8664
MASTER OF HARDCORE
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Gru 2008 Posty: 2891 Skąd: Obecnie IRL
|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 11:35 am
|
|
|
Ta w kebabie mi smakuje |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
triple_ex
SOGI: 765
MASTER Natural Freak
test: PowerXsport
Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 19 Lip 2008 Posty: 1759
|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 3:45 pm
|
|
|
hahah xD jadlem moze 2 razy w zyciu to i ciezko powiedziec ;d |
_________________ ' Mind is everything, if you don't believe you can do something, then u cant ' - Green Kai. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Martainn
SOGI: 1021
zawodowiec
Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 367 Skąd: Piła
|
Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 12:28 pm
|
|
|
Baraninka jest super. Szczególnie w kebabie właśnie. Ja chodząc do kebabów żeby jeść w miare czysto, u moich turasów zamawiam kebab z kaszą gryczaną i surówką. Zajebiste i wcale nie mega syfiaste. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nrw
SOGI: 2147479409
pitbullshop
Pomógł: 14 razy Dołączył: 16 Lip 2008 Posty: 2571
|
Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 12:40 pm
|
|
|
Dobra baranine mozna zjesc u nas w gorach Zakopane itp.
generalnie baranina jest tlusta i ma nieprzyjemny zapach trzeba umiec ja przyrzadzic |
_________________ Оптовий гендель якнайменші ціни в Європі |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BigCityLover
SOGI: 7221
MASTER Born sinner
Pomógł: 17 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 1957
|
Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 1:43 pm
|
|
|
Przejadła mi się baranina jak siedziałem w UK teraz jak biore kebaba to zawsze z kury. |
_________________ "Więcej warta jest wolność
każda, niż klatka w szmaragdach" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pieczar
SOGI: 88
świerzak
Dołączył: 12 Wrz 2008 Posty: 88 Skąd: FG
|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 11:25 pm
|
|
|
Wolowina z piekarnika z folii zalana oliwa z wodą jest pychai niemal tak soczysta i krucha jak filet .
Do marynowania dodaję oliwe ,ocet balsamiczny , musztardę i przyprawy potem siup w folie zalewam oliwa z woda ido piekarnika , wychodzi pyszna a też kiedyś nie byłem zwolennikiem .
Polecam ligawe , wcale nie taka droga i latwa w przyrządzeniu |
_________________ Tyle dostaniesz ile z siebie dasz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
triple_ex
SOGI: 765
MASTER Natural Freak
test: PowerXsport
Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 19 Lip 2008 Posty: 1759
|
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 8:23 am
|
|
|
zestawienie kiedy praca na 7
1 po przebudzeniu Carbo + bcaa
2 140g owsianka + porcja bialka
3 5 jaj calych
4 185 g ryz bialy + 230 piersi kurczaka
5 carbo + bcaa + 230g kurczak + 30 ml oliwa
6 2 h pozniej po pracy carbo + bcaa + 30ml oliwa
7 30-40min pozniej 160 - 180g ryz bialy + 240 kurczak/indyk
8 przed tr bcaa
9 po tr carbo + bcaa + bialko
10 30-40 min pozniej 160g ryz bialy + 240 kurczak
11 twarog chudy 200g + 20ml oliwy
12 30-40g bialka na noc
zestawienie kiedy praca na 13
1 po przebudzeniu Carbo + bcaa
2 140g owsianka + porcja bialka
3 5 jaj calych
4 przed tr bcaa
TRENING
5 carbo + bcaa + bialko
6 30 min pozniej 180g ryz + 240 kurczak
7 180 g ryz + 230 kurczak
8 carbo + bcaa + kurczak 230g + 30 ml oliwy
9 carbo + bcaa + 30 ml oliwy
10 30 min pozniej 120g ryz + 200 kurczak
11 twarog chudy 200g + oliwa 20ml
12 30-40g bialka na noc
DO tego dochodzą jeszcze warzywa no i czasami wołowinka zamiennie z kurczakiem i indykiem + tez stopniowo dodaje kcal
nic innego z tym nie dam rady zrobic ze wzgledu na prace ; /
jak dzien wolny to prochu prawie w ogole nie ładuje |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SpAiro_
SOGI: -8664
MASTER OF HARDCORE
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Gru 2008 Posty: 2891 Skąd: Obecnie IRL
|
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 9:31 am
|
|
|
Wyliczyłeś sobie ile wychodzi Ci BTW ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomczer17 [Usunięty]
SOGI: 52
|
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 10:31 am
|
|
|
pewnie ładnie. 200g bialka z samego kuraka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SpAiro_
SOGI: -8664
MASTER OF HARDCORE
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Gru 2008 Posty: 2891 Skąd: Obecnie IRL
|
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 10:44 am
|
|
|
Ja tu widzę konkretną ilość Węgli |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Repro
SOGI: 467
zawodowiec
Pomógł: 4 razy Wiek: 33 Dołączył: 22 Wrz 2008 Posty: 467 Skąd: Poznań
|
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 8:52 pm
|
|
|
zaduzo tego carbo chyba |
_________________ hard trainin every day
new day, same shit |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|