Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
koksik844

SOGI: 1130

MASTER


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 11 Sie 2008
Posty: 1130
Skąd: Poznań
  Wysłany: Pon Sty 12, 2009 10:32 am   Problemy techniczne - tu zglaszac (temat zbiorczy)  

jak w temacie- by nie bylo niepotrzebnego zasmiecania.
Jest problem tu zglaszacie.

ja zaczne - mimio iz mam na @ info o nowych postach, to po zalogowaniu sie nie ma nigdzie ikon informujących o nowym poście w danym temacie.
Zauważyłem iz dzieje sie tak zazwyczaj gdy występuje jeszcze inne zjawisko

loguje sie -oczywiście wpisując prawidłowe dane,a po wciśnięciu klawisza potwierdzającego pojawia sie ponownie strona startowa, gdzie nie jestem zalogowany i muszę caly proceder powtarzac.
Dzieje sie tak na 2 roznych pc i roznych źródłach netu, wiec nie wiem co jest przyczyna..
 
 
   
PAKO

SOGI: 370

zawodowiec


Dołączył: 13 Sie 2008
Posty: 370
Skąd: CK
  Wysłany: Pon Sty 12, 2009 1:28 pm     

Z logowaniem tez tak mam, ale omijam to wchodzac w pierwszy dzial i tam za pierwszym razem mi sie udaje zalogowac :)
_________________
"Shut the fuck up and train"
 
 
   
nrw

SOGI: 2147479409

pitbullshop

Pomógł: 14 razy
Dołączył: 16 Lip 2008
Posty: 2571
  Wysłany: Pon Sty 12, 2009 1:38 pm     

Z tego co widze dzieje sie tak przy explorer przy opera juz dziala normalnie
_________________
Оптовий гендель якнайменші ціни в Європі
 
 
   
koksik844

SOGI: 1130

MASTER


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 11 Sie 2008
Posty: 1130
Skąd: Poznań
  Wysłany: Pon Sty 12, 2009 1:48 pm     

hmm w domu mam explorera, ale na drugim pc firefox...
 
 
   
nrw

SOGI: 2147479409

pitbullshop

Pomógł: 14 razy
Dołączył: 16 Lip 2008
Posty: 2571
  Wysłany: Pon Sty 12, 2009 2:10 pm     

Zobacz na operze
_________________
Оптовий гендель якнайменші ціни в Європі
 
 
   
mmk666

SOGI: 359

Główny zadymiarz


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 27 Sty 2009
Posty: 355
Skąd: Łódz
  Wysłany: Wto Mar 03, 2009 6:58 pm     

Wybierając odp wywala mnie na stronę główna WTF?
 
 
   
bezimienny 

SOGI: 1394

MASTER


Pomógł: 13 razy
Dołączył: 14 Wrz 2008
Posty: 2101
  Wysłany: Wto Mar 03, 2009 7:41 pm     

bo jestes pewnie nie zalogowany
 
 
   
mmk666

SOGI: 359

Główny zadymiarz


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 27 Sty 2009
Posty: 355
Skąd: Łódz
  Wysłany: Sro Mar 04, 2009 7:47 pm     

bezimienny napisał/a:
bo jestes pewnie nie zalogowany


Downa nie ma 8) i jestem zalogowany
 
 
   
primoinfo

SOGI: 2096

zawodowiec


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 25 Gru 2008
Posty: 368
  Wysłany: Czw Lis 19, 2009 7:03 am     

nie wiem co jest, ale nie moge wysylac pm , caly czas wisza jako "do wyslania", mozesz to Nrw sprawdzic ?
 
 
       
nrw

SOGI: 2147479409

pitbullshop

Pomógł: 14 razy
Dołączył: 16 Lip 2008
Posty: 2571
  Wysłany: Czw Lis 19, 2009 2:12 pm     

U mnie wszystko ok.

Ktos inny ma tez takie problemy ?
_________________
Оптовий гендель якнайменші ціни в Європі
 
 
       
elmar79 

SOGI: 151

świerzak

Pomógł: 2 razy
Wiek: 39
Dołączył: 19 Paź 2008
Posty: 147
Skąd: Ruda Śl
  Wysłany: Czw Lis 19, 2009 2:17 pm     

mam tak samo, edytuje wiadomosc jeszcze raz i ponownie wysylam w sumie to nie mam problemu.
 
 
       
Russell 

SOGI: 7384

MASTER
aka Niedźwiedź


Pomógł: 4 razy
Wiek: 30
Dołączył: 05 Lis 2008
Posty: 1415
  Wysłany: Czw Lis 19, 2009 4:33 pm     

z tymi wiadomościami to jest tak, do wysłania oznacza, że jeżeli osoba, do której chcesz wysłać wiadomość się zaloguje wtedy znika to folderu "Do wysłania" i dostaje te wiadomość

to jest cos takiego jak raport doręczenia w komórach, jeżeli ktoś ma wyłączoną to nie dostaniesz potwierdzenia, a jak włączy to dostajesz ze mesedż doszedł

na moje chyba to tak działa lokurvaa
_________________
Pain is temporary, but pride lasts forever...
 
 
       
primoinfo

SOGI: 2096

zawodowiec


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 25 Gru 2008
Posty: 368
  Wysłany: Czw Lis 19, 2009 4:39 pm     

dzis juz wszystko ok...ale np. od niedzieli mi wisialo do wyslania, a uzytkownik do ktorego bylo wysylane byl aktywny napewno w poniedzialek i wtorek.

pzdr
 
 
       
maguras

SOGI: 4

świerzak

Dołączył: 08 Gru 2009
Posty: 4
  Wysłany: Nie Sty 17, 2010 12:19 pm     

jakie uprawnienia trza miec by widziec wszytskie tematy?
 
 
       
maguras

SOGI: 4

świerzak

Dołączył: 08 Gru 2009
Posty: 4
  Wysłany: Nie Sty 17, 2010 12:20 pm     

tzn dzialy ;)
 
 
       
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group

theme by chariot.pl
Strona wygenerowana w 0,18 sekundy. Zapytań do SQL: 10