Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
napek 

SOGI: 3340

profesjonalista

Pomógł: 2 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Sie 2010
Posty: 943
  Wysłany: Pią Lut 18, 2011 11:07 pm   Szybkie pytanie, szybsza odpowiedź  

Sry, ale chyba nie ma takiego tematu.

I pytanie od razu, który rozkład carb cyclingu bardziej Wam pasuje?

B T W
I

High Carb 255 000 450
Mid. Carb 255 030 280
Low Carb 255 065 100

II
High Carb 255 050 300
Mid. Carb 255 090 200
Low Carb 255 120 150
 
 
       
kleju45 

SOGI: 1796

MASTER
mistrz patelni :D


Pomógł: 11 razy
Wiek: 34
Dołączył: 01 Paź 2008
Posty: 1801
Skąd: Podkarpacie
  Wysłany: Sob Lut 19, 2011 12:26 pm     

jak dla mmnie mid z II wersji
_________________
"Trenuj ponad ból,
śmierć będzie twoim jedynym wybawieniem."
J. Weider
 
 
       
napek 

SOGI: 3340

profesjonalista

Pomógł: 2 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Sie 2010
Posty: 943
  Wysłany: Sob Lut 19, 2011 2:17 pm     

No, ale to nie ma być jeden z sześciu tylko jeden z dwóch. High, Mid, Low będą wszystkie stosowane.
 
 
       
kleju45 

SOGI: 1796

MASTER
mistrz patelni :D


Pomógł: 11 razy
Wiek: 34
Dołączył: 01 Paź 2008
Posty: 1801
Skąd: Podkarpacie
  Wysłany: Nie Lut 20, 2011 10:42 am     

sorki, zle zrozumialem, ja jednak wybralbym 2 opcje, dla mnie lepsza
_________________
"Trenuj ponad ból,
śmierć będzie twoim jedynym wybawieniem."
J. Weider
 
 
       
maniexxx 

SOGI: 98

zawodowiec
marzyciel.

Pomógł: 1 raz
Wiek: 26
Dołączył: 22 Sty 2011
Posty: 265
Skąd: 3miasto
  Wysłany: Sob Mar 05, 2011 5:51 pm     

czy w porannym(1) posiłku są wymagane cukry proste na uzupełnienie glikogenu z rana, na masówce.? bo z rana lecą owsiane,oliwa i jajka ale zastanawiam sie czy nie dorzucić jakiegos owocu z rana lub szklanki soku wieloowocowego.?
_________________
BB<3
 
 
       
SpAiro_

SOGI: -8664

MASTER
OF HARDCORE


Pomógł: 15 razy
Dołączył: 01 Gru 2008
Posty: 2891
Skąd: Obecnie IRL
  Wysłany: Sob Mar 05, 2011 6:52 pm     

Dorzuć.
 
 
       
donpitbull

SOGI: 3289

MASTER


Pomógł: 11 razy
Dołączył: 29 Wrz 2008
Posty: 1651
  Wysłany: Sob Mar 05, 2011 9:10 pm     

mały owoc nie zaszkodzi
_________________
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
 
 
       
JOR5 

SOGI: 1698

MASTER
Trener Osobisty

Pomógł: 35 razy
Wiek: 29
Dołączył: 26 Kwi 2009
Posty: 2625
Skąd: JG
  Wysłany: Sob Mar 05, 2011 10:53 pm     

maniexxx, na masowce dorzucaj smialo
 
 
 
       
bezimienny 

SOGI: 1394

MASTER


Pomógł: 13 razy
Dołączył: 14 Wrz 2008
Posty: 2101
  Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 8:38 pm     

Jak widzicie obróbkę mięcha najpierw w parowarze
a potem chwile na patelni ? lokurvaa

Robiąc ostatnio naggetsy wpadłem na ten pomysł lokurvaa
Najpierw wrzuciłbym kawałki kurczaka do parowaru -
kurak by się ładnie zrobił na parze <nie byłby surowy i suchy>
potem obtoczyć go w panierce i wrzucić na patelnie delikatnie wysmarowaną olejem, i smażyć na małym ogniu dosłownie z 1-2min żeby panierkę tylko zezłocić.... ??
 
 
       
tom

SOGI: 8289

zawodowiec

Pomógł: 2 razy
Dołączył: 04 Wrz 2008
Posty: 420
  Wysłany: Pią Kwi 15, 2011 12:14 pm     

to nie lepiej pamem popsikac na folie aluminiowa i do piekarnika?
tutaj bardziej chyba kwestia czasu w piekarniku jesli chodzi o to, czy beda suche czy nie - chociaz wiadomo, ze jak nuggetsy z kfc smakowac nie beda lokurvaa
 
 
       
bezimienny 

SOGI: 1394

MASTER


Pomógł: 13 razy
Dołączył: 14 Wrz 2008
Posty: 2101
  Wysłany: Pią Kwi 15, 2011 12:26 pm     

z piekarnika suche wychodzą...
próbowałem wielu wariantów z piekarnikiem...
ostatnio testowałem panierke z winiary "chrupiące kąski" z dipem ale srednie w smaku wychodzi...
najlepsza panierka jest z knora tez z sosem...sosik po przyrządzeniu jest miodzio
a dzis spróbowałem tej opcji z parowarem i patelnią... i wychodzą zajebiste, a przy tym w miaro zdrowo
 
 
       
BigCityLover

SOGI: 7221

MASTER
Born sinner


Pomógł: 17 razy
Dołączył: 06 Sie 2008
Posty: 1957
  Wysłany: Pią Kwi 15, 2011 12:59 pm     

ile WW ma taka panierka?
_________________
"Więcej warta jest wolność
każda, niż klatka w szmaragdach"
 
 
       
pgd79

SOGI: 2735

świerzak

Dołączył: 12 Sie 2008
Posty: 101
Skąd: Opatów
  Wysłany: Pią Kwi 15, 2011 5:54 pm     

Ja ostatnio jadłem kuraka w płynie.

200 - 250gr pokrojonej w kostkę piersi , do wody i gotować z brokułem i kostka drobiową . Potem wszystko zmiksować i dodać ryżu , zresztą można dołożyć tez inne warzywa.
 
 
       
bezimienny 

SOGI: 1394

MASTER


Pomógł: 13 razy
Dołączył: 14 Wrz 2008
Posty: 2101
  Wysłany: Pią Kwi 15, 2011 8:41 pm     

BigCityLover napisał/a:
ile WW ma taka panierka?

na tej panierce z Knora pisało tylko że na 100g kuraka przypada ok. 15g WW z samej panierki <jesli dobrze pamietam>
to właśnie ta http://www.knorr.pl/produ...etsy-z-kurczaka - a dołączony sosik meksykański naprawdę dobry <wystarczy dodać trochę soku pomarańczowego i pikantny ketchup>

pgd79 napisał/a:
Ja ostatnio jadłem kuraka w płynie.

200 - 250gr pokrojonej w kostkę piersi , do wody i gotować z brokułem i kostka drobiową . Potem wszystko zmiksować i dodać ryżu , zresztą można dołożyć tez inne warzywa.

też tak czasem jadam, wychodzi całkiem smaczne
 
 
       
dolo

SOGI: 24975

świerzak

Dołączył: 18 Sty 2011
Posty: 63
  Wysłany: Pią Kwi 15, 2011 9:44 pm     

Witam. Chce dorzucic do diety wolowine i cielecine tylko nie wiem ktora czesc cieleciny kupic najlepiej bo wolowine to wiem ze(rozbratel, rostbef lub udziec) Za pomoc bede wdzieczyny
 
 
       
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group

theme by chariot.pl
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11