forumsportowe.us
forumsportowe.us

Diety - Szybkie pytanie, szybsza odpowiedź

napek - Pią Lut 18, 2011 11:07 pm
Temat postu: Szybkie pytanie, szybsza odpowiedź
Sry, ale chyba nie ma takiego tematu.

I pytanie od razu, który rozkład carb cyclingu bardziej Wam pasuje?

B T W
I

High Carb 255 000 450
Mid. Carb 255 030 280
Low Carb 255 065 100

II
High Carb 255 050 300
Mid. Carb 255 090 200
Low Carb 255 120 150

kleju45 - Sob Lut 19, 2011 12:26 pm

jak dla mmnie mid z II wersji
napek - Sob Lut 19, 2011 2:17 pm

No, ale to nie ma być jeden z sześciu tylko jeden z dwóch. High, Mid, Low będą wszystkie stosowane.
kleju45 - Nie Lut 20, 2011 10:42 am

sorki, zle zrozumialem, ja jednak wybralbym 2 opcje, dla mnie lepsza
maniexxx - Sob Mar 05, 2011 5:51 pm

czy w porannym(1) posiłku są wymagane cukry proste na uzupełnienie glikogenu z rana, na masówce.? bo z rana lecą owsiane,oliwa i jajka ale zastanawiam sie czy nie dorzucić jakiegos owocu z rana lub szklanki soku wieloowocowego.?
SpAiro_ - Sob Mar 05, 2011 6:52 pm

Dorzuć.
donpitbull - Sob Mar 05, 2011 9:10 pm

mały owoc nie zaszkodzi
JOR5 - Sob Mar 05, 2011 10:53 pm

maniexxx, na masowce dorzucaj smialo
bezimienny - Czw Kwi 14, 2011 9:38 pm

Jak widzicie obróbkę mięcha najpierw w parowarze
a potem chwile na patelni ? lokurvaa

Robiąc ostatnio naggetsy wpadłem na ten pomysł lokurvaa
Najpierw wrzuciłbym kawałki kurczaka do parowaru -
kurak by się ładnie zrobił na parze <nie byłby surowy i suchy>
potem obtoczyć go w panierce i wrzucić na patelnie delikatnie wysmarowaną olejem, i smażyć na małym ogniu dosłownie z 1-2min żeby panierkę tylko zezłocić.... ??

tom - Pią Kwi 15, 2011 1:14 pm

to nie lepiej pamem popsikac na folie aluminiowa i do piekarnika?
tutaj bardziej chyba kwestia czasu w piekarniku jesli chodzi o to, czy beda suche czy nie - chociaz wiadomo, ze jak nuggetsy z kfc smakowac nie beda lokurvaa

bezimienny - Pią Kwi 15, 2011 1:26 pm

z piekarnika suche wychodzą...
próbowałem wielu wariantów z piekarnikiem...
ostatnio testowałem panierke z winiary "chrupiące kąski" z dipem ale srednie w smaku wychodzi...
najlepsza panierka jest z knora tez z sosem...sosik po przyrządzeniu jest miodzio
a dzis spróbowałem tej opcji z parowarem i patelnią... i wychodzą zajebiste, a przy tym w miaro zdrowo

BigCityLover - Pią Kwi 15, 2011 1:59 pm

ile WW ma taka panierka?
pgd79 - Pią Kwi 15, 2011 6:54 pm

Ja ostatnio jadłem kuraka w płynie.

200 - 250gr pokrojonej w kostkę piersi , do wody i gotować z brokułem i kostka drobiową . Potem wszystko zmiksować i dodać ryżu , zresztą można dołożyć tez inne warzywa.

bezimienny - Pią Kwi 15, 2011 9:41 pm

BigCityLover napisał/a:
ile WW ma taka panierka?

na tej panierce z Knora pisało tylko że na 100g kuraka przypada ok. 15g WW z samej panierki <jesli dobrze pamietam>
to właśnie ta http://www.knorr.pl/produ...etsy-z-kurczaka - a dołączony sosik meksykański naprawdę dobry <wystarczy dodać trochę soku pomarańczowego i pikantny ketchup>

pgd79 napisał/a:
Ja ostatnio jadłem kuraka w płynie.

200 - 250gr pokrojonej w kostkę piersi , do wody i gotować z brokułem i kostka drobiową . Potem wszystko zmiksować i dodać ryżu , zresztą można dołożyć tez inne warzywa.

też tak czasem jadam, wychodzi całkiem smaczne

dolo - Pią Kwi 15, 2011 10:44 pm

Witam. Chce dorzucic do diety wolowine i cielecine tylko nie wiem ktora czesc cieleciny kupic najlepiej bo wolowine to wiem ze(rozbratel, rostbef lub udziec) Za pomoc bede wdzieczyny
kleju45 - Śro Kwi 20, 2011 5:37 pm

z wołowiny to najlepiej ligawe albo poledwice, z cieleciny udziec

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group